Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

UGame – ULearn presenteert: Music Battle

do 18 dec 2008 19:30-22:00

Game-In Music Battle

DOK Centrum wordt donderdag 18 december omgebouwd tot rock and game tempel. Op een groot aantal verschillende gameconsoles kan gespeeld worden om de ereprijs van Music Gamer 2008. Vanzelfsprekend zal het er hard aan toe gaan bij het spel Guitar Hero, maar ook zal er op een groot scherm Rockband gespeeld worden.

Word jij Music Gamer 2008?
Hard oefenen dus op de Nintendo Wii bij DOK of thuis en komen op 18 december om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt slechts € 2,50. Er zijn hapjes en drankjes beschikbaar. De Game-In 2008 Music Battle duurt tot 22.00 uur.

Datum: donderdag 18-12-2008
Lokatie: DOK – Centrum
Toegang: € 2,50

Nog meer gamen in het nieuwe jaar!

* 15 januari: Game-in Brain Battle
    * 24/25 januari: DOK LAN Party
    * 10 februari: Game-in Sport Battle

Hou voor de DOK LAN party ook vooral www.dokgaming.nl in de gaten.

Be Sociable, Share!

@ Bas,

dank je wel. Heb het aangepast. Het is donderdag de 18e.

Liesbeth

Ehm… 18 december is een donderdag! Dus is het op vrijdag de 19e, of toch op donderdag de 18e?